The Hike 2019 in Ghana

Stel je voor: vissers die 's ochtends vroeg in hun zelfgemaakte boten aan land komen en de visvangst van de dag direct aan de lokale bevolking verkopen.

Wie meedoet aan The Hike gaat het echte Ghana ervaren! Niet alleen aan de kust, maar ook in de verschillende dorpen, de stad en het national park Shai Hills dat bekend staat om haar bavianen. 

In 2x12 uur loop je zoveel mogelijk kilometers voor SOS Kinderdorpen in Ghana. Met iedere stap die je zet, maak je een verschil in het leven van kinderen die jouw steun heel hard nodig hebben. Dat maakt dit avontuur extra speciaal: je geeft een kind een kans op een veilige familie én een mooie toekomst. We vragen je om minimaal 1500 euro aan sponsorgeld te werven. Hiermee lever je direct een bijdrage aan het verbeteren van het leven van kwetsbare kinderen in Ghana.

The Hike vindt plaats van 16 tot en met 17 november in de buurt van Tema, aan de Volta rivier en in Shai Hills. Je boekt zelf je vliegticket en je accomodatie voor en na The Hike. Op 15 november is de kickoff bijeenkomst in Accra. Bekijk voor meer details onze FAQ. Wil jij meedoen? Schrijf je dan nu in en maak gebruik van de speciale early bird korting! Je betaalt nu tijdelijk geen 190 euro maar 150 euro inschrijfgeld.

Kinderen krijgen 50% korting op het inschrijfgeld. Lees alle informatie in de FAQ.

Lees meer Lees minder
van totaal € 75.000 (47%)

Nog te gaan

Bekijk alle deelnemers

Doe mee aan The Hike en zamel minimaal €1500,- in. Dankzij het door jou opgehaalde sponsorgeld kunnen kinderen in Ghana zonder ouders of veilig thuis, weer in een liefdevolle en stabiele familie opgroeien met alle mogelijkheden die daarbij horen.

 

Schrijf je in!
Bekijk alle

Verleng je hike-reis met een vakantie

12-08-2019 | 15:29 Ga je meedoen aan The HIke? En ben je eigenlijk wel nieuwsgierig naar wat Ghana nog meer te bieden heeft? Onze partner in Ghana heeft een mooie reis samengesteld die je als deelnemer voor en na The Hike kunt doen/ondernemen. Een absolute aanrader al zeggen we het zelf. Nieuwsgierig? Bekijk hier het reisaanbod.
Lees meer
Bekijk alle donateurs
€ 45

Jurjen

20-08-2019 | 20:24 Aan: Erna(ar)Ghana Succes neef en nichtjes! Zet jullie beste beentje voor! Liefs van Loes, Jurjen, Fenne en Hidde