Mel loopt 24uur in Ghana voor SOS Kinderdorpen

Melanie van Schaik

( Lid van team: JJ en Mel )

van totaal € 1.500 (28%)

Een liefdevolle familie voor zoveel mogelijk kinderen! Wij gaan deze uitdaging aan en willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor kinderen en families in Ghana. Er zijn nog steeds kinderen die niet naar school gaan, met honger naar bed gaan. Kinderen die er alleen voor staan of families die niet de middelen hebben maar wel de liefde. Mel heeft in februari in Ghana zelf gezien hoe kinderen en families worstelen. Help ons, doneer, zodat meer kinderen kunnen opgroeien in een liefdevolle familie. 

 

Wat doet SOS Kinderdorpen:

SOS Kinderdorpen versterkt families door de ouder(s) te helpen met de zorg en bescherming van hun kinderen. Met alles dat nodig is. Zodat kinderen kunnen opgroeien in veiligheid, met zelfrespect, kansen en liefde - binnen hun eigen familie. Per familie kijken we naar hun problemen en wat er nodig is om te helpen. De vicieuze cirkel van armoede kan worden doorbroken met het helpen van kwetsbare families en gemeenschappen. 

Voor kinderen zonder ouders of veilig thuis creërt SOS Kinderdorpen nieuwe families. In de kinderdorpen groeien deze kinderen op met broertjes en zusjes en een liefdevolle SOS moeder totdat zij op eigen benen kunnen staan.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 28-11-2019 | 09:45 Beter laat dan nooit!
€ 15 31-10-2019 | 09:47
€ 50 27-09-2019 | 20:08 Nog gefeliciteerd lieve Melanie met je verjaardag. Ik ben trots dat jij en Jan-Jaap zoveel geld hebben ingezameld voor de kinderen in Ghana die zo kunnen opgroeien in een veiligere omgeving en zo ook meer kans hebben op een betere toekomst. Succes in november!
€ 5 20-09-2019 | 11:06 Van harte gefeliciteerd, Melanie ;-D
€ 15 18-09-2019 | 13:04 Gefeliciteerd, Mel & VEEL SUCCES SAMEN!