Arjen & Inge for Ghana

Arjen & Inge for Ghana
van totaal € 3.000 (0%)

Het geluk van een veilig thuis, onderwijs en opvoeding is niet elk kind gegund. Er zijn kinderen over de hele wereld die er alleen voor staan of waarbij ouders niet voor hen kunnen zorgen. 

Dit jaar steunen wij de kinderen in Ghana. Door onze bijdrage worden deze kinderen ondersteund in de eerste levensbehoefte zoals onderdak en voeding , maar ook krijgen zij de kans op onderwijs en ontwikkeling waardoor zij een kans krijgen op een betere toekomst.

Wij hopen dat zoals onze kleine voetstappen kilometers worden, elke (kleine) financiële bijdrage het verschil gaat maken in de toekomst van een kind.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 15 10-03-2019 | 13:48