Accommodaties in Ghana

08-07-2019 | 16:48

Als je meedoet aan The Hike dan weet je inmiddels dat we deze 24 uurs wandeltocht gaan beginnen en eindigen in de hoofdstad van Ghana, namelijk Accra. Daarom is ons advies dan ook om hier voor en na The Hike een accommodatie te boeken. 

Wie op Google intoetst 'accommodaties Accra, Ghana' stuit op heel veel verschillende linkjes. Echter, waar moet je nu zijn? Wij adviseren om een hotel met een aantal sterren te boeken op Booking.com. Vergeet dan niet de SOS-link te gebruiken:http://www.booking.com/supportsoskinderdorpen. Booking.com doneert per afgeronde boeking die via deze pagina is geboekt automatisch 7% van het boekingsbedrag aan SOS Kinderdorpen. Hieraan zijn voor de consument geen extra kosten verbonden. 

Wat ook een goede optie is, is AirBnB. Hierop vind je mooie appartementen voor een goede prijs, maar ook hele holiday houses. 

Verder adviseren we iedereen om een accommodatie dicht in de buurt van de Independance Square en/of de Nederlandse ambassade in Accra te kiezen, omdat dit handig is in verband met het begin- en het eindpunt van The HIke.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je ons mailen via info@sosthehike.nl.